- 1 su bardagi irmik
- 4 su bardagi sut
- 1.5 su bardagi seker
- 3 corba kasigi hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- Tarcin
- Arzuya gore, Yarim cay bardagi kiyilmis antep fisti fistigi yada herhangi bir sos ta olabilir)
Sut, irmik ve sekeri ocakta karistiriyoruz, vanilya, hindistan cevizi ekleyip koyulasana kadar pisirmeye devam ediyoruz.
İslattigimiz servis tabagimiza dokerek buzdolabinda sogutuyoruz, soguyan tatlimizi dilimleyerek ve uzerini tarcinla renklendirerek yada diger seceneklerle servis edebiliriz.
Afiyet Olsun..
Ellerinize ve emeğinize sağlık.Ayrıca sudanda olmanız çok dikkatimi çekti.Dediğiniz gibi sizinle karşılıklı birbirimizi bilgilendirmek için sohbet etmek isterim.sağlıcakla kalın saygılarımla .Merve
YanıtlaSil